پس از تشخیص سرطان، تیم مراقبت های بهداشتی شما یک برنامه درمانی برای فرزند شما طراحی می کند. این طرح درمانی، نوع درمانهایی را که مورد استفاده قرار میگیرند، تعداد دفعات انجام آنها و طول مدت مورد انتظار درمان را مشخص میکند.
تیم مراقبت های بهداشتی برنامه درمانی را با توجه به سلامت کلی، سن، نوع سرطان و مرحله سرطان کودک شما سفارشی می کند. هنگامی که یک برنامه درمانی ایجاد شد، تیم مراقبت های بهداشتی شما جلسه ای را با شما ترتیب می دهد تا برنامه درمانی را با جزئیات برای شما توضیح دهد و فواید بالقوه، خطرات و عوارض جانبی را بیان کند. اگر فرزند شما بزرگتر است، ممکن است بخواهید او در جلسه حضور داشته باشد.
شما باید آزادانه با تیم مراقبت های بهداشتی فرزندتان صحبت کنید تا به تصمیم گیری در مورد بهترین راه برای مشارکت دادن فرزندتان در تصمیم گیری درباره مراقبت او کمک کنید. در جلسه با پزشک، زمان برای پرسیدن سؤالات مربوط به تشخیص، برنامه درمانی و آینده فرزندتان است. ممکن است بخواهید یکی دیگر از اعضای خانواده یا دوستان خود را برای شرکت در جلسه دعوت کنید و یادداشت برداری کنید تا به شما کمک کند آنچه گفته شد را به خاطر بسپارید.
برای شروع درمان، پزشک از شما رضایت کتبی را می خواهد. شما باید برای خواندن مطالبی که به شما داده می شود، وقت بگذارید و درباره آنها به عنوان یک خانواده صحبت کنید و تصمیماتی را بگیرید که برای شما مناسب است. هر تصمیمی که گرفته شود، تصمیم خوبی خواهد بود.
هر نوع سرطان در کودکان به طور متفاوتی درمان می شود، بسته به این که محققان دریافته اند چه چیزی در از بین بردن نوع خاصی از سلول های سرطانی موثرتر است.
رایج ترین انواع درمان سرطان به شرح زیر است:
- شیمی درمانی
- پرتو درمانی
- پیوند مغز استخوان (یا پیوند سلول های بنیادی)
- عمل جراحي
- ایمونوتراپی
- درمان هدفمند(targeted)
کودک شما ممکن است یک نوع درمان یا ترکیبی از درمان ها (به نام درمان ترکیبی) را دریافت کند. هنگامی که شما و تیم مراقبت های بهداشتی بر سر یک برنامه درمانی به توافق رسیدید، تیم مراقبت های بهداشتی سلامت فرزند شما را در طول درمان به دقت بررسی می کند.
شما بخشی حیاتی از تیم مراقبت های بهداشتی فرزندتان هستید، بنابراین اگر چیزی وجود دارد که نمی دانید یا احساس می کنید چیزی آنطور که انتظار داشتید پیش نمی رود، سؤال بپرسید و با پزشک صحبت کنید.
از سایت COG